august, 2017

25aug(aug 25)19:0026(aug 26)23:00Femme Brutal Festival 2017

Event Details

Velkommen til Femme Brutal Festival 2017!

Med Skinny Girl Diet / Lucky Malice / Sassy Kraimspri / Sofi Lofi / FOAMMM / DIRTY NUN TEKNO CREW

Fredag 25. august:

Skinny Girl Diet (UK)

“At last, real girls, young and believable, singing in their own voices.”. Sitat Viv Albertine, som digger denne søsterduoen, og hva mer trenger du egentlig vite? Rå punk med attitude i bøtter og spann.

Lucky Malice

Norske Lucky Malice har vært stayere på pønkscena i en årrekke og står endelig på festivalplakaten vår. Rendyrka rett-frem-pønk på sitt aller beste.

Sassy Kraimspri

Stavangerbandet Sassy Kraimspri bringer rocken denne fredagen, med sin miks av grunde, punk og alt som er gøy. Et bunnsolid liveband er de også blitt.

DJ eveghost

Lørdag 26. august
Brutalsnakk m Lotta Elstad, Rita Paramalingam & Runa Fjellanger: en samtale om litteratur, makt, kropp, penger, samtiden, feminisme, livet og kjærligheten.

DIRTY NUN TEKNO CREW

Dansknorske DNTC skal lede oss ut i den elektroniske fristelsen, med frikete utskeielser, dansbare rytmer og transeinduserende tekno.

FOAMMM

Våre unge venner i FOAMMM lager drømmete fuzzpop, med fengende melodilinjer druknet i reverb. Bandet trekker regelmessig fulle hus og imponerte både på by:larm og på kluddagen på årets Øyafestival.

Sofi Lofi

Sofi Lofi startet som soloprosjektet til Mette Sofie Breddam fra Le Corbeau. I dag er det blitt et band og et av landets fremste forvaltere av indierocken som sådann. Akkurat passe dirty, støyete og groovy.

DJ Dora Dork

MIR, fredag 25. og lørdag 26. august.
Festivalpass (begrenset antall!) og dagspass kan du kjøpe her 

 

Time

25 (Friday) 19:00 - 26 (Saturday) 23:00

Location

Café Mir

Café Mir, Toftes gate 69, 0552 Oslo

Organizer

Femme Brutal

X