march, 2020

14mar13:0014:00Event CancelledBlårollinger på Caféteatret: Almir og Daniel

Event Details

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert på Caféteatret!

Med røtter fra Balkan iblandet skandinaviske elementer, har duoen Almir Meskovic og Daniel Lazar et særpreg uten sidestykke. Begge musikerne har hver mer enn 20 års erfaring med klassisk musikk, og sammen blander de et stort spekter av stilarter og sjangre – alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner til Mozart og sigøynermusikk. De siste årene har de to vært å se med både Oslo-Filharmonien, Kringkastingsorkesteret og Sølvguttene. Begge er også sentrale i den internasjonale folkemusikksupergruppa Kuraybers.

I hjertet av Balkan møtes og brytes musikk og kulturer fra flere verdenshjørner. Folkemusikken Almir og Daniel er oppvokst med har påvirkning fra sigøynermusikk, klassisk musikk og alt der imellom. Almir er født i Bosnia og Daniel er født i Serbia, men det var på Musikkhøgskolen i Oslo at de to møttes. I Norge har de har utviklet sitt eget utrykk som får det vakreste ut av både trekkspill og fele, med inspirasjon fra alle tidsepoker. Den fengende musikken får selv de tyngste danseføttene til å riste løs.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer vaffler brus, kaffe og annen snacks. 

Billetter:

Barn – 50 

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Barn under 2 år går gratis. 

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Denne konserten er også et samarbeid med Samspill International Music Network

 

Time

(Saturday) 13:00 - 14:00

Location

Caféteatret

Hollendergata 8, 0190 Oslo

Organizer

Blårollinger

X